• Analysis of traceability in the chicken processor Beijing Dafa Chia Tai Co 

      Olsen, Petter; Forås, Eskil (Nofima rapportserie, Research report, 2008)
      In recent years there has been an increased focus on traceability in food supply chains. The European Union project Trace the origin of food (TRACE) is a joint effort between the food industry and solution providers and ...
    • Innføring av elektronisk kjedesporbarhet for fersk hvitfisk til innlandsmarkedet 

      Karlsen, Kine Mari; Sørensen, Carl-Fredrik; Forås, Eskil; Olsen, Petter (Nofima rapportserie, Research report, 2010)
    • Process mapping; Analysis of traceability of herring, tuna and salmon 

      Karlsen, Kine Mari; Donnelly, Kathryn Anne-Marie; Olsen, Petter; Forås, Eskil; Senneset, Gunnar; Frederiksen, Marco T.; Alberdi, Borja; Zárate, Alberto Gonzalez (Nofima rapportserie, Research report, 2007)
      Traceability will be an immensely important subject for the food and fish industry the forthcoming years. From August 12th 2004, registration and prior notice sent in electronic form with a wealth of traceability information ...
    • Sporbarhet av villfanget fersk hvitfisk for innenlandsmarkedet i Norge 

      Karlsen, Kine Mari; Donnelly, Kathryn Anne-Marie; Forås, Eskil (Nofima rapportserie, Research report, 2009)
      Fersk fisk har vært mye i fokus i media i de senere årene. Mange forbrukere er usikre på hvordan de skal vurdere kvaliteten på fisken. For å gi forbrukerne bedre informasjon om hvor fersk fisken er, innfører Fiskeri- og ...